Alanyaspor’dan Orta Sahaya takviye Alanyaspor’dan Orta Sahaya takviye

Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan mücadelede Alanyaspor, Nuno Miguel Reis Lima’nın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

İlk yarının son anlarında kullanılan köşe vuruşunda Nuno Lima, yaptığı şık kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi. Alanyaspor, ikinci yarıda da rakibinin baskısına karşı dirençli bir oyun sergiledi.

Maçın en kritik anlarından biri ise 69. dakikada yaşandı. Göztepe penaltı kazandı ancak kaleci Ertuğrul Taşkıran, harika bir refleksle penaltıyı kurtararak takımının skoru korumasını sağladı. Bu kurtarışıyla galibiyette büyük pay sahibi olan Ertuğrul, aynı zamanda gördüğü sarı kart nedeniyle bir sonraki hafta Fenerbahçe karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

Zorlu İzmir deplasmanında kritik bir üç puan alan Alanyaspor, ligde üst sıralara tırmanma adına önemli bir adım atmış oldu. Göztepe ise sahasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.